Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool murskasi maalipaikkoja tuhlailleen Arsenalin haaveet yhdestä pokaalista

Liverpool kaatoi Arsenalin FA Cupissa
AOP

Liverpool jatkaa FA Cupissa neljännelle kierrokselle kaadettuaan Arsenalin 0-2 sunnuntaina.

Liverpool päätti Arsenalin matkan FA Cupin kolmannella kierroksella kun Emirates Stadiumilla vieraillut Liverpool oli maalein 0-2 parempi.

Vielä ensimmäisen puoliajan perusteella olisi ollut vaikeaa uskoa, että Liverpool ottelussa nousee voittoon. Arsenal lähti otteluun selvästi intensiivisemmin ja hallitsi ottelutapahtumia ensimmäiset 45 minuuttia.

Toiselle puoliajalle Jürgen Klopp teki kuitenkin pieniä muutoksia kentälliseensä ja homma alkoi luistaa punaisillakin paremmin.

Maalit ottelussa nähtiin vasta loppuminuuteilla. Liverpool siirtyi 0-1 johtoon Jakub Kiwiorin epäonnekkaalla omalla maalilla. Trent Alexander-Arnold antoi Liverpoolin vapaapotkun sivurajan tuntumasta ja Kiwior puski pallon epäonnekkaasti omaan maaliin.

Luis Diaz viimeisteli loppulukemat vielä komealla laukauksella aivan lisäajan lopulla ja sinetöi Arsenalin kohtalon.

– Meiltä puuttui tänään paljon pelaajia, joten tämä on todella iso tulos. Muutimme asioita puoliajalla ja loimme sen jälkeen paljon maalipaikkoja. Ensimmäisellä puoliajalla oli hetkiä, jolloin olimme hieman naiiveja ja he saivat mahdollisuutensa virheistämme, Liverpoolia kipparoinut Alexander-Arnold summasi ottelusta.

Tappio on Arsenalille väistämättä katkera, sillä se hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa selvästi. Ottelu kuitenkin johdatteli Mikel Artetan miehistölle valitettavan tuttua kaavaa viime viikoilta: joukkue on onnistunut maalinteossa viimeisessä seitsemässä ottelussaan vain viidesti ja pystynyt pitämään oman verkon puhtaana viimeisissä yhdeksässä ottelussa ainoastaan kerran.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos