Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool-managerilta tunteikas viesti seuran jättävälle kapteenille: “Jos kukaan ei ole vielä kertonut tätä…”

Jurgen Klopp lähetti Jordan Hendersonille jäähyväisviestin
AOP

Jürgen Klopp lähetti Liverpoolin pitkäaikaiselle kapteenille Jordan Hendersonille jäähyväisviestin Instagramissa. 12 vuotta Liverpoolissa viettänyt Henderson siirtyy Saudi-Arabiaan.

Liverpoolilla on edessä uuden kapteenin valinta, sillä seuran nykyinen kapteeni Jordan Henderson jättää seuran ja siirtyy Saudi-Arabian pro liigaa pelaavan Al-Ettifaqin riveihin.

Englantilaiskippari jätti eilen Instagramissa hyvästit seuralle ja sen faneille. Tänään Liverpoolin pitkäaikainen manageri Jürgen Klopp jätti omat hyvästinsä Hendersonille.

– Tulemme ikävöimään sinua, saksalaismanageri totesi Instagramissa julkaistussa videossa.

– Tulen ikävöimään keskustelujamme. Ne eivät aina ole olleet helppoja, mutta toivon sinulle ja perheellesi pelkkää hyvää tälle matkalle.

Henderson vietti Liverpoolissa 12 vuotta ja toimi joukkueen kapteenina yli seitsemän vuotta. Mies esiintyi Liverpoolin paidassa lähes 500 kertaa ja johdatti joukkueensa muun muassa Mestarien liigan mestaruuteen vuonna 2019 sekä Valioliigan mestareiksi seuraavana vuonna.

– Keräämme yhdessä tarinoita ja teemme niistä meidän yhteisen. Kun katsot taaksepäin aikaasi täällä, en usko että voit olla hymyilemättä. Enkä voi minäkään, Klopp sanoi videolla.

– Jos kukaan ei ole vielä sanonut tätä sinulle, niin minä sanon: olet legenda. Tiedän, että ihmiset sanovat, että käytämme sitä sanaa liian usein, mutta sinun kohdallasi se ei pidä paikkaansa.

Henderson pääsee tuttuun seuraan Al-Ettifaqissa ja saa valmentajakseen toisen Liverpool-legendan Steven Gerrardin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos