Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool-managerilta tiukkaa tekstiä Liigacupin voiton jälkeen: “En voisi välittää vähempää”

Jürgen Kloppin Liverpool kaatoi Chelsean Englannin liigacupin finaalissa
AOP

Liverpool nosti eilen illalla kauden ensimmäistä pokaaliaan, kun Jürgen Kloppin miehistö kaatoi Chelsean Englannin liigacupin finaalissa 0-1.

Englannin liigacupin eli Carabao cupin finaalissa nähtiin sunnuntai-iltana toisinto vuoden 2022 finaalista, kun Liverpool ja Chelsea kohtasivat jälleen Wembleylla. Tällä kertaa ei nähty täyttä kierrosta rangaistuspotkuja, sillä Liverpool ratkaisi mestaruuden itselleen jatkoajan viimeisillä minuuteilla.

Viimeistä kautta Liverpoolia valmentava Jürgen Klopp arvoitti sunnuntain pokaalin kenties koko valmentajauransa erityisimmäksi.

– 20-vuotisen urani aikana tämä on helposti kaikkein erityisin pokaali, Klopp tunnusti.

– En voisi vähempää välittää perinnöstäni. En ollut täällä luodakseni sellaista. Tämä oli niin erityinen, saksalaismanageri kommentoi.

Liverpool joutui finaaliin siipirikkoisena, kun monet sen avainpelaajista, kuten Mohamed Salah, Diogo Jota ja Trent Alexander-Arnold, olivat loukkaantumisten vuoksi sivussa. Tämä tarkoitti, että sunnuntain finaalissa oli tarjolla näytönpaikkoja nuorille lupauksille.

Liverpoolin kokoonpanossa pelasikin peräti viisi alle 21-vuotiasta nuorukaista.

– Se, mitä täällä tapahtui, oli aivan mieletöntä. Koko joukkue ja akatemia täynnä luonnetta. Olen niin ylpeä, että sain olla osa sitä tänä iltana, Klopp tunteili.

– Hulluinta on, että ansaitsimme sen. Meillä oli onnekkaita hetkiä, heillä oli onnekkaita hetkiä. Pojat taistelivat ja se oli todella siistiä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos