Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool-legendalta täydellinen takinkääntö – Nimet paperiin saudiarabialaisseuran kanssa

Steven Gerrard siirtyy Saudi-Arabiaan
AOP

Liverpoolin ja Englannin maajoukkueen entinen tähti Steven Gerrard on nimitetty saudiarabialaiseura Al-Ettifaqin manageriksi.

43-vuotias Steven Gerrard kertoi viime kuussa käyneensä Saudi-Arabiassa neuvotteluissa seuran kanssa manageripestistä. Tuolloin entinen Englannin ja Liverpoolin kapteeni kertoi kuitenkin, ettei ole hyväksymässä saamaansa tarjousta.

– Minut kutsuttiin sinne katsomaan mahdollista tarjousta, minkä myös tein. Olen analysoinut sitä parin viime päivän aikana. Mutta tämänhetkisessä tilanteessa en aio tarttua tarjoukseen, Gerrard kertoi Channel 4:lle vielä tuolloin MTV Urheilun mukaan.

Miehen takki oli muutamassa viikossa kerennyt ilmeisesti kääntyä kokonaan, sillä Al-Ettifaq kertoi maanantaina Gerrardin olevan seuran uusi päävalmentaja. Englantilaislegenda on allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen saudiarabialaisseuran kanssa.

– Epäilemättä Gerrardin läsnäolo on lisä ja iso boosti liigaan, seuran puheenjohtaja Khalid Al-Dabal kommentoi.

Pesti on Gerrardille ensimmäinen, sitten viime lokakuun, jolloin mies sai kenkää Valioliigaseura Aston Villan peräsimestä. Tätä ennen Gerrard toimi skotlantilaisen Rangersin managerina johdattaen seuran Skotlannin mestaruuteen kaudella 2020-21.

Al-Ettifaq sijoittui viime kaudella 16 joukkueen Saudi-Arabian ammattilaisliigassa seitsemänneksi ja jäi 35 pistettä mestari Al-Ittihadista.

Huippupelaajien virta Saudi-Arabian Pro liigaan on ollut tällä kaudella kovaa, kun liiga yrittää nostaa itseään maailman top viiden liigan joukkoon.

Entinen Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema, Wolvesin keskikenttäpelaaja Ruben Neves ja Chelsean kolmikko N’Golo Kante, Kalidou Koulibaly ja Edouard Mendy ovat muun muassa siirtyneet tänä kesänä Saudi-Arabiaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos