Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool-legenda lyttää ManU-pelaajan! – ”Enää kolme peliä jäljellä huipputasolla”

Casemiro, Manchester United.
AOP

Casemiron esitys maanantaisessa ottelussa Crystal Palacea vastaan jätti runsaasti toivomisen varaa. Jamie Carragher kritisoi voimakkaasti brassiveteraanin edesottamuksia ja väitti, että tämän aika huipputasolla on tulossa päätökseensä.

Erik ten Hagin valtakausi Manchester Unitedin managerina saavutti uuden pohjan maanantai-iltana, kun Crystal Palace otti merkittävän voiton Michael Olisen vaparin sekä Jean-Philippe Matetan ja Tyrick Mitchellin maaleilla.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Palace on koskaan voittanut Manchester Unitedin neljällä maalilla, ja järkyttävä tulos vain lisää ten Hagin tulevaisuutta koskevia pohdintoja.

Asiantuntija, entinen Liverpool-puolustaja, Jamie Carragher kuvaili Unitedin maanantai-illan esitystä ”noloksi” ja nosti Casemiron esiin kritiikin kohteeksi väittäen, ettei hän pysty enää vastaamaan odotuksiin.

– Casemiron pitäisi tietää tänä iltana (maanantaina) kokeneena pelaajana, että hänellä on enää kolme peliä jäljellä huipputasolla – kaksi seuraavaa (Valioliigan) peliä ja [FA] cupin finaali. Sitten hänen pitäisi harkita siirtymistä MLS:ään tai Saudi-Arabiaan, Carragher vaahtosi.

– Olen tosissani. Hänen agenttinsa ja hänen ympärillään olevien ihmisten on sanottava hänelle, että tämän on loputtava, englantilainen jatkoi.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos