Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool-legenda haluaa seuran kapteenin mukaansa Saudi-Arabiaan – Houkuttimena valtava palkkapussi

Jordan Hendersonia kosiskellaan Saudi-Arabian suunnasta
AOP

Steven Gerrard haluaa Liverpoolin nykyisen kapteenin Jordan Hendersonin mukaansa Saudi-Arabiaan. Liverpool-kipparia yritetään houkutella melkoisella rahapussilla.

Al Ettifaqin manageriksi siirtynyt entinen Liverpool-kippari, Steven Gerrard, yrittää houkutella seuran nykyisen kapteenin mukaansa Saudi-Arabiaan.

Sky Sportsin mukaan Gerrard haluaa Liverpool-kapteeni Jordan Hendersonin Al Ettifaqiin ja seura onkin yrittänyt kosiskella miestä lupaamalla tälle lähes kolminkertaisen viikkopalkan miehen nykyiseen 200 000 punnan viikkopalkkaan verrattuna.

Englannin maajoukkuemies Henderson ei ole lähteiden mukaan vielä näyttänyt Al Ettifaqille tai Gerrardille vihreää valoa, jonka vuoksi seura ei ole tehnyt vielä Liverpoolille virallista tarjousta.

Hendersonin uskotaan haluavan ensin selvittää Liverpool-manageri Jurgen Kloppin kanssa, miltä miehen rooli ensi kaudella näyttää, ennen kuin tämä harkitsee saudiarabialaisseuran tarjousta. Henderson on pelannut Liverpoolissa 12 vuotta ja miehellä on sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta.

Liverpoolin keskikenttä kokee parhaillaan melkoista muodonmuutosta ja hakee vielä muotoaan ensi kaudeksi. Keskikentälle on siirtoikkunan aikaan tuotu uusina pelaajina Alexis Mac Allister sekä Dominik Szoboszlai. Vastaavasti Thiago Alcantaraa ja Fabinhoa on kosiskeltu Saudi-Arabian suunnasta.

Hendersonin mahdolliseen päätökseen vaikuttavatkin varmasti miehen rooli ensi kauden joukkueessa, mutta myös moraaliset kysymykset. Englantilainen on puhunut vahvasti ihmisoikeuksien puolesta ja ollut vahvasti LGBTQI+ -yhteisön tukija.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos