Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool jatkaa tappiottomana Valioliigassa! – Punaiset jyräsivät Aston Villan kotinurmellaan

Dominik Szoboszlai laukoi upean maalin Liverpoolin 3-0 voitossa Aston Villasta
AOP

Liverpool jyräsi vahvaan 3-0 kotivoittoon Aston Villasta Valioliigassa.

Jürgen Kloppin Liverpool jatkaa Valioliigassa tappiottomana napattuaan vakuuttavan 3-0 kotivoiton Aston Villasta.

Liverpool piti palloa heti ottelun alusta alkaen, eikä antanut Aston Villalle ihan muutamia paikkoja lukuunottamatta oikeastaan mahdollisuuksia juurikaan. Aivan huippuesitystä ei Kloppin miehistöltä vielä nähty, mutta suunta joukkueella on ehdottomasti oikea ja tärkeät pisteet saatiin napsittua rutiinisuorituksellakin.

Punaisten maalinteon aloitti vain kolmen minuutin pelin jälkeen, kesän huippuhankinta Dominik Szoboszlai, joka laukoi sielunsa kyllyydestä pallon vastapallosta kuudentoista rajalta vastustamattomasti maalin takanurkkaan.

Liverpoolin viime viikonlopun sankari Darwin Núñez tehtali isäntien johdon kahteen 22. minuutin kohdalla. Vapaaksi unohtunut Núñez laukoi pallon vitosen viivalta maalin tolppaan ja peliväline kimposi siitä Aston Villa -puolustaja Matthew Cashin kautta maaliin.

Núñez oli osana myös Liverpoolin kolmannessa maalissa, jossa urugualainen puski pallon kulmapotkusta kohti maalin takanurkkaa, missä Mohamed Salah pääsi tuikkaamaan pallon verkkoon.

Liverpool jatkaa voiton myötä vahvaa kauden alkuaan. Joukkue avasi kauden tasurilla Chelsean kanssa, mutta on tämän jälkeen pysynyt voittojen tiellä. Liverpool on sarjataulukossa kolmantena, neljännen pelikierroksen ollessa vielä kesken, ja Aston Villa sijalla 11.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos