Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lionel Messin lähtölaskenta käynnissä? – ”Pyydän anteeksi aiheuttamaani mielipahaa”

Lionel Messi
AOP

Lionel Messin ympärillä pyörivä mediamylläkkä ei osoita hiljentymisen merkkejä. Siirtohuhujen keskiössä oleva PSG-tähti asetettiin kahdeksi viikoksi sivuun seuran toiminnasta matkustettuaan ilman lupaa Saudi-Arabiaan. Argentiinalainen pyytää nyt anteeksi tekosiaan.

Yksi kaikkien aikojen jalkapalloilijoista, Lionel Messi, on sittenkin erehtyväinen ihminen. Ainakin jos miehen tapauksessa kyseessä oli erehdys, kuten hän itse väittää.

Argentiinalaisen edustama PSG kärsi viime sunnuntaina nöyryyttävän tappion Lorientille Ranskan liigassa. Messi pelasi ottelussa täydet minuutit, muttei pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon.

Pelin jälkeen maailmanmestari matkusti Saudi-Arabiaan ilman joukkueensa lupaa, jonka jälkeen hänet asetettiin sivuun PSG:n toiminnasta kahden viikon ajaksi.

Mies pahoitteli asiaa sosiaaliseen mediaan lisäämällään videolla ja kiisti toimineensa tietoisesti vastoin seuran sääntöjä.

– Haluan selventää meneillään olevaa tilannetta. Pyydän anteeksi joukkuetovereiltani ja seuraltani. Luulin, että meillä on pelin jälkeen vapaapäivä, kuten monena edellisenäkin viikkona.

– Minulla oli matka varattuna, jota en voinut peruuttaa, koska olin jo peruuttanut sen kertaalleen. Pahoittelen aiheuttamaani mielipahaa. Odotan tällä hetkellä, miten seura tulee reagoimaan.

Tapahtumien jälkeen Messin lähtö Parc des Princesiltä näyttää entistä todennäköisemmältä.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos