Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lewandowskin manttelinperijä? – Superlupauksen ura jatkumassa Camp Noulla

Camp Nou
Unsplash

Vitor Roque on lähitulevaisuudessa FC Barcelonan pelaaja, ainakin jos lähteitä on uskominen. Äärettömän lupaava brasilialaishyökkääjä on tehnyt nimeä itselleen kotimaansa pääsarjassa.

Xavi Hernandezin luotsaama FC Barcelona pelasi kaksijakoisen kauden. Muutaman vuoden tauon jälkeen irronnut La Ligan mestaruus lämmitti luonnollisesti Kataloniassa, mutta Euroopan kentillä joukkueen paukut loppuivat kesken.

Mestarien liigassa tie nousi pystyyn jo alkulohkovaiheessa, eikä homma toiminut Eurooppa-liigassakaan sen paremmin.

Kokenut Robert Lewandowksi latoi maaleja liukuhihnalta Espanjan pääsarjassa, mutta ei saanut ketsuppipulloa auki muissa kilpailuissa.

Barca nojaa todennäköisesti pitkälti puolalaisen tehoihin myös tulevalla kaudella, mutta joukkueen manageri, Xavi Hernandez haluaa jakaa tämän kantamaa taakkaa myös muiden pelaajien harteille.

Blaugranan verkot ovat olleet vesillä uuden hyökkäjän hankkimiseksi ja nyt verkkoihin on tarttumassa todellinen vonkale. Brasilian Serie A:ssa pelaavaa Athletico Paranaensea edustava Vitor Roque on siirtymässä Barcan paitaan.

Siirtoekspertti, Fabrizio Romano kertoo seurojen päässeen samalle aaltopituudelle, jonka myötä vasta 18-vuotiaan huipputalentin on määrä pukea Barcelonan pelipaita päälleen ensi vuoden tammikuussa.

Roqueta pidetään yhtenä koko Etelä-Amerikan kirkkaimmista lupauksista ja hänestä odotetaan Brasilian maajoukkueen seuraavaa soihdunkantajaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos