Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Legendan MM-turnaus päättyi rajuun pettymykseen: ”Brasilialaiset odottavat uutta tulemista”

Marta
AOP

Brasilia jäi 0-0 tasapeliin Jamaikaa vastaan lohkovaiheen päätöskierroksella pelatussa ottelussa. Lopputulos tarkoittaa, että eteläamerikkalaiset jäivät lohkonsa kolmansiksi jatkopelien ulkopuolelle. Samalla päättyi myös suurella todennäköisyydellä kenties historian suurimman naisjalkapalloilijan, Martan maajoukkueura.

Jamaika ja Brasilia pelasivat F-lohkon toisen jatkajan paikasta Ranskan vietyä ykkössijan nimiinsä ennakko-odotusten mukaisesti. Brasilia oli ottelussa selkeästi aktiivisempi osapuoli vietyään pallonhallinnan selkeästi nimiinsä, mutta Pia Sundhagen valmentama ryhmä ei kyennyt lopulta rakentelemaan riittävän laadukkaita maalipaikkoja.

Jamaikan esityksestä voidaan olla montaa mieltä, mutta joukkue sai kaipaamansa 0-0 lopputuloksen tiiviin puolustuspelaamisensa avulla. Saarivaltio juhli jatkopaikkaansa kuin maailmanmestaruutta samalla kun brasilialaisten silmät täyttyivät kyynelistä.

Yksi kaikkein pettyneimmistä pelaajista oli Marta, joka ilmoitti jo ennen kisojen alkamista, että MM-turnaus jää hänen viimeisekseen.

– Tällaisilla hetkillä on vaikea pukea tunteita sanoiksi, ennätykselliset 17 MM-kisamaalia urallaan tehnyt Marta kommentoi BBC:n mukaan.

– En olisi voinut kuvitella tällaisia maailmanmestaruuskilpailuja edes pahimmissa painajaisissani. Tämä on kuitenkin vasta alkua. Brasilialaiset odottavat uutta tulemista, ja sellainen on tekeillä.

– Joukkue on täynnä todella lahjakkaita nuoria pelaajia, joilla on valtavasti potentiaalia. Tämä on vasta alkua heille, vaikka Marta ei ole enää mukana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos