Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Turkin jättiseura viimeistelemässä jättimäistä kaappausta! – Legendan matka jatkumassa

Sergio Ramos
AOP

Sergio Ramosin uutisoidaan olevan lähellä siirtymistä Turkin Superliigassa pelaavaan Besiktasiin. Jos kauppa toteutuu, on se märkä rätti Besiktasin paikalliskilpailijan Galatasarayn kasvoille.

Ilman sopimusta viime kauden päättymisen jälkeen ollut Sergio Ramos on Goalin tietojen mukaan siirtymässä Besiktasiin.

Espanjalaistopparia on linkitetty pitkin kesää muun muassa MLS:ään ja Saudi-Arabian mahtiseuroihin, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että matka on jatkumassa Turkin Superliigassa.

Espanjan maajoukkueessa 180 A-maaottelua pelannut ja 23 maalia tehnyt Ramos on ehtinyt pitkän uransa ehtoopuolelle, eikä 37-vuotiasta veteraania valittu mukaan Qatarin MM-kilpailuihin.

Menestyksekkäät 16 vuotta Real Madridissa pelannut Ramos siirtyi kaksi vuotta sitten PSG:n riveihin, mutta loukkaantumiset sotkivat suunnitelmat Pariisissa. Kokenut toppari joutui viettämään pitkiä aikoja lasaretin puolella, joka varmasti vaikutti osittain siihen, ettei hänen sopimustaan Parc des Princesille jatkettu.

Nyt Ramosin mittava peliura on saamassa jatkoa Besiktasin paidassa. Toinen istanbulilaisjoukkue Galatasaray on niin ikään tavoitellut Ramosia riveihinsä, mutta miehen siirtymisen Besiktasiin uutisoidaan olevan viimeistelyä vaille valmis.

Näin ollen Besiktas on tekemässä jo toisen kovan luokan hankinnan elokuussa. Hiljattain samaan suuntaan siirtyi myös Valioliigasta tuttu Alex Oxlade-Chamberlain.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos