Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Tottenham tarjonnut monivuotista luottopelaajaansa ManU:lle!

Pierre-Emile Hojberg
AOP

Pierre-Emile Hojberg on menettänyt asemiaan Tottenhamin nokkimisjärjestyksessä. Spursin kerrotaan olevan valmis myymään Tanskan maajoukkuemiehen eteenpäin riittävän korkeaa siirtokorvausta vastaan. Pelaajan palveluksia on tarjottu raportoidusti Manchester Unitedille.

Antonio Conten jälkeen Tottenham Hotspurin valmennusvastuun ottanut Ange Postecoglou on saanut joukkueensa hienoon iskuun. Suurelle yleisölle hieman tuntemattomampi Postecoglou on heittänyt Spursin viime vuosina suosiman puolustusvoittoisen taktiikan romukoppaan ja saanut valkopaidat pelaamaan iloista, hyökkäysvoittoista jalkapalloa.

Viime kaudella täysin Harry Kanen tehojen varassa olleen Tottenhamin odotettiin rämpivän syvällä ilman ykköstykkiään, mutta toistaiseksi homma on rullannut hienosti. Uutena hankintana seuraan saapunut James Maddison on osoittanut arvonsa keskikentällä rytmittäen joukkueen pelaamista taitavasti.

Toinen suuri onnistuja, Pape Matar Sarr, on nostanut profiiliaan valtavasti. Nuori senegalilainen on esiintynyt eleettömästi ja syrjäyttänyt Pierre-Emile Hojbergin vaihtopenkille.

Hojberg, jota linkitettiin kesän aikana Atletico Madridiin on tiettävästi kyllästynyt tilanteeseen. Siirto La Ligaan ei koskaan nähnyt päivänvaloa, mutta Spursin uskotaan olevan valmis myymään hänet riittävää siirtokorvausta vastaan.

90min kertoo, että lontoolaisjoukkue on tarjonnut Hojbergia Manchester Unitedille, joka pyrkii vahvistamaan keskikenttäänsä uusilla hankinnoilla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos