Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Tottenham-pelaajan ura jatkumassa Old Traffordilla!

Old Trafford
Unsplash

Manchester United on päässyt lähteiden mukaan sopuun Tottenham Hotspurin kanssa Sergio Reguilonin pelioikeuksista. Reguilonin on määrä siirtyä Old Traffordille kauden lainasopimuksella, johon kirjattu purku-optio.

Vuonna 2020 Tottenham Hotspur Stadiumille saapunut Sergio Reguilon sai ensimmäisellä kaudella mukavasti vastuuta valkopaitojen riveissä. Pikkuhiljaa minuutit alkoivat kuitenkin käydä vähiin ja espanjalainen löysi itsensä yhä useammin vaihtopenkin puolelta.

Laitapuolustaja lähetettiin viime kaudeksi lainalle Atletico Madridiin, mutta vastuu jäi vähiin myös Diego Simeonen alaisuudessa. Reguilon kellotti La Ligassa hieman yli 300 minuuttia 11 ottelun aikana.

Espanjasta ei löytynyt miehelle pysyvää kotia ja palattuaan Lontooseen tilanne oli sama kuin ennenkin. Reguilon ei kuulunut Ange Postecogloun suunnitelmiin, jonka myötä hän on etsinyt kesän ajan itselleen uutta seuraa. Nyt sellainen vaikuttaa löytyneen, ainakin jos Fabrizio Romanoa on uskominen.

Siirtoekspertti kertoo, että Manchester United ja Tottenham ovat päässeet suullisesti yhteisymmärrykseen Reguilonin siirrosta Old Traffordille. Romanon tietojen perusteella Reguilon suorittaa Unitedin asettaman lääkärintarkastuksen, jonka jälkeen diili astuu voimaan. Unitedilla on mahdollisuus purkaa sopimus tammikuun aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos