Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Saksan mahtiseura Barcelona-tähden kintereillä!

Ronald Araujo, FC Barcelona.
AOP

Euroopan sarjojen parhaimpien puolustajien joukkoon lukeutuva Ronald Araujo saattaa olla vaihtamassa maisemaa. FC Barcelonaa edustava uruguaylainen on lähteiden mukaan Bayern Münchenin ostoslistalla tammikuun siirtoikkunaa silmällä pitäen.

FC Barcelona saattaa olla menettämässä tärkeän palasen joukkueestaan, sillä Ronald Araujon uskotaan harkitsevan maisemanvaihdosta. Araujo on 90minin saamien tietojen mukaan Bayern Münchenin ostoslistalla ja hänen kerrotaan olleen yhteydessä saksalaisseuran manageriin Thomas Tucheliin.

Tässä vaiheessa mahdollisen siirron toteutumisesta ei ole minkäänlaisia takeita, mutta toteutuessaan se olisi valtava isku Barcalle.

Araujo oli etenkin viime kaudella merkittävässä roolissa ja vastuuta on tullut reilusti myös kuluvalla sesongilla miehen toivuttua loukkaantumisestaan.

Uruguaylaisen lähtö jättäisi ison loven Blaugranan miehistöön, mutta todennäköisesti valtava siirtokorvaus saattaa luonnollisesti muuttaa tilannetta.

Talousvaikeuksista kärsivän Barcan kassa ammottaa tyhjyyttään, jonka myötä seura tuskin sivuuttaa mahdollista siirtotarjousta pelkällä olankohautuksella.

Transfermartkin edellisen arvion mukaan Araujon markkina-arvo on 70 miljoonaa, eikä hänen uskota pakkaavan laukkujaan tätä pienemmällä summalla.

Bayernillä riittää tunnetusti rahaa, joten korkea siirtokorvaus tuskin aiheuttaisi ylitsepääsemättömiä esteitä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos