Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Real Madrid virittelee todellista yllätyshankintaa

Joselu
AOP

Real Madrid on ollut siirtoikkunan alusta asti hyvin hereillä ja hankkinut riveihinsä Jude Bellinghamin, Fran Garcian sekä paluumuuttaja Brahim Diazin. Carlo Ancelotti haluaa tuoda joukkueeseensa vielä yhden uuden pelaajan.

Jude Bellinghamin siirtyminen Real Madridiin on vallannut viime päivinä valtavasti palstatilaa mediassa. Borussia Dortmundista saapunut englantilainen kertoi siirron Santiago Bernabeulle olevan unelmien täyttymys ja fanien odotukset ovat pilvissä ennen uuden kauden alkua.

Vaikka suurin huomio on kiinnittynyt Bellinghamin saapumiseen, on Real tehnyt myös muita hankintoja. Rayo Vallecanossa hyviä otteita esittänyt Fran Garcia siirtyi Los Blancosiin 12 miljoonan euron kaupassa.

AC Milanissa kolme edellistä kautta pelannut Brahim Diaz palaa puolestaan Bernabeulle pitkän tauon jälkeen.

Vaikka Madridin runko on suhteellisen hyvin kasassa ensi kautta ajatellen hakee valmentaja, Carlo Ancelotti tiettävästi vahvistusta vielä yhdelle pelipaikalle.

Karim Benzeman lähtö jätti ammottavan aukon joukkueen hyökkäykseen. Kylian Mbappen ja Harry Kanen kaltaista pelaajaa ei liene saatavilla, joten Ancelotti on kääntänyt katseensa Espanyolissa pelaavaan Joseluun.

33-vuotias keskushyökkääjä mätti päättyneellä kaudella 16 La Liga-maalia, muttei pystynyt auttamaan joukkuettaan säilyttämään sarjapaikkaansa.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos