Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Real Madrid ja FC Barcelona tarkkailevat Bayern München-tähden tilannetta

Joshua Kimmich
AOP

Bayern Münchenin monivuotinen keskikentän talismaani, Joshua Kimmich, on siirtohuhujen kohteena. Saksan maajoukkuemiehen perässä on lähteiden perusteella ainakin FC Barcelona ja Real Madrid.

Bayern Münchenissä puhaltaa muutoksen tuulet. Murroksessa oleva Bundesliigan jättiläinen vaihtoi hiljattain päävalmentajaa, kun Julian Nagelsmann sai lähteä ja hänen tilalleen palkattiin viimeksi Chelsean peräsimessä työskennellyt Thomas Tuchel.

Myös pelaajistoon odotetaan muutoksia ja yhtenä potentiaalisena lähtijänä pidetään Joshua Kimmichiä, joka on edustanut Bayerniä vuodesta 2015 lähtien.

Kimmichin sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti, mutta osoitteen uskotaan vaihtuvan mahdollisesti jo tulevan kesän aikana.

La Ligan mahtiseurat Real Madrid ja FC Barcelona ovat molemmat kiinnostuneita Kimmichin allekirjoituksesta, mutta Bayernin myyntihalukkuudesta ei ole varmuutta.

Joukkueen kerrotaan kuitenkin tarkkailevan West Ham-kippari, Declan Ricen, tilannetta, joka saattaa kieliä jotain tulevasta.

Monipuolisen Kimmichin markkina-arvo pyörii 80 miljoonan euron kieppeillä, eikä hänen uskota siirtyvän minnekkään ainakaan merkittävästi alle kyseisen summan.

Kimmich on kuulunut vuosikausia myös Saksan maajoukkueen vakiokalustoon ja pelannut Die Mannschaftin paidassa yhteensä 76 ottelua.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos