Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: PSG:n megatähden tulevaisuudelle varmistus – Tuttu virsi tältä kesältä toistui

Neymar Jr
AOP

Ranskalaisseura Paris Saint-Germainia vuodesta 2017 saakka edustaneen supertähti Neymarin ura jatkuu lähteiden mukaan Saudi-Arabiassa.

Brasilialaisen megatähden Neymarin uran jatko on ollut tapetilla koko kesän ajan. Ensin miehen jatkon PSG:ssä piti olla jo varmaa, mutta tähti tulikin myöhemmin toisiin aatoksiin. Saudi-Arabian Pro liigassa pelaava Al Hilal osoitti nopeasti kiinnostuksensa ja kauppaa brassitähdestä ryhdyttiin hieromaan.

Neymarin itsensä kerrottiin jo viime viikon lopulla hyväksyneen siirron henkilökohtaiset ehdot ja nyt PSG sekä Al Hilal ovat lähteiden mukaan päässeet myös yhteisymmärrykseen siirron ehdoista sekä siirtosummasta, mikä tarkoittaa, että Neymarin tie vie monien muiden tähtien tavoin Saudi-Arabiaan.

Brasilialaisen tilanne ei ole muista Saudi-Arabian tämän kesän pelaajasiirroista kovinkaan poikkeava: Oikeastaan kaikkien muidenkin Euroopan suurista sarjoista Saudi-Arabiaan siirtyneiden pelaajien tavoin, myös Neymaria odottaa uudessa seurassaan muhkea palkkapussi.

Neymarin sopimus Al Hilalin kanssa on lähteiden mukaan kaksivuotinen ja palkkatuloja miehelle on sopimuksen aikana luvassa noin 160 miljoonaa euroa, eli noin 80 miljoonaa per kausi.

PSG:lle diili ei ole myöskään hassumpi, sillä seura saa tähdestään tietojen mukaan noin 90 miljoonaa euroa siirtokorvausta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos