Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: PSG-tähti myynnissä! – Ura jatkumassa eksoottisessa osoitteessa

Keylor Navas
AOP

Paris Saint-Germain pyrkii lähteiden mukaan hankkiutumaan eroon Keylor Navasista. Costaricalaismaalivahti vietti viime kauden lainalla Nottingham Forestissa, mutta hänen tuleva työnantajansa pysyy arvoituksena.

Valioliigaa pitkän tauon jälkeen viime kaudella pelannut Nottingham Forest uusiuitui viime kesänä runsaasti. Nousijajoukkue teki läjäpäin uusia hankintoja, kun menestystä lähdettiin hakemaan aiempaa leveämmällä materiaalilla.

Nottinghamin minitavoite täyttyi, kun joukkue pystyi säilyttämään paikkansa korkeimmalla sarjatasolla.

Yksi joukkueen kauden suurimmista onnistujista löytyi tolppien välistä. Lainasopimuksen turvin Paris Saint-Germainista Forestin paidassa pelannut Keylor Navas oli mies paikallaan pitäen joukkuetta paikoitellen yksin pystyssä.

Tammikuussa seuraan saapunut Navas otti kevätkaudella ykkösmaalivahdin aseman selkeästi itselleen ja hänelle olisi varmasti ollut käyttöä myös tulevalla sesongilla. Costa-Rican maajoukkuetorjujan sopimus tuli kuitenkin päätökseensä kesäkuussa, joten hän on palannut PSG:n vahvuuteen.

Parc des Princesillä vastuuta ei ole kuitenkaan todennäköisesti luvassa, sillä Gianluigi Donnarumman asema näyttää tällä hetkellä horjuttamattomalta.

Jalkapalloasiantuntija, Fabrizio Romanon tietojen mukaan PSG on valmis myymään Navasin kuluvan siirtoikkunan aikana. Romano kertoo, että Turkin liigassa pelaava Fenerbache on kiinnostunut tarjoamaan maalivahdille sopimusta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos