Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Näille pelipaikoille Erik ten Hag haluaa vahvistuksia tammikuussa!

Erik ten Hag
AOP

Manchester Unitedin managerin Erik ten Hagin kerrotaan etsivän tammikuun siirtoikkunan aikana monipuolista laitahyökkääjää ja oikeaa puolustajaa.

Manchester Unitedin kausi on ollut täynnä vaikeuksia, mutta Sir Jim Ratcliffen todennäköiseltä näyttävä mukaantulo omistajaportaaseen saattaa helpottaa tilannetta.

Ratcliffen on määrä ostaa vähimmäisosuus Unitedista, jonka uskotaan tuovan myös runsaasti täytettä seuran siirtokassaan tammikuuta ajatellen. Upporikkaan Ratcliffen raportoidaan olevan valmis nopean aikataulun investointeihin, joka tarkoittaa muun muassa uusien pelaajien hankkimista.

Unitedia manageroiva Erik ten Hag haluaa CaughtOffsiden mukaan tuoda joukkueeseen kummalla tahansa laidalla pelaamaan pystyvän hyökkääjän sekä oikean laitapuolustajan.

Tammikuun aikana ei olla yleensä nähty valtavan kokoluokan kauppoja, mutta sellaisen toteutuminen ei luonnollisesti ole mikään mahdottomuus.

Unitedin pakka totisesti huutaa uusia vahvistuksia, sillä Antony ei ole pystynyt tuomaan mitään uutta joukkueen hyökkäyspelaamiseen. Jadon Sancho puolestaan on edelleen joukkueen vahvuudesta sivussa ja hänen uskotaan vaihtavan maisemaa tammikuun aikana.

Puolustuspäässä ManU:lla riittää ongelmia lukemattomien loukkaantumisten kanssa. Ten Hagilla on ollut täysi työ saada kilpailukykyinen joukkue kasaan, joten hollantilaisen toiveet muhkeasta siirtokassasta on helppo ymmärtää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos