Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: ManU:lta todellinen megahankinta! – Superlupaus matkalla Englantiin

Rasmus Hojlund
AOP

Rasmus Hojlund on hiljattain kantautudeiden tietojen mukaan Manchester Unitedin uusin hankinta. Tanskalaislupauksen kerrotaan vaihtavan maisemaa yli 70 miljoonan euron siirtosummalla.

Atalantassa suuren huomion keskipisteeksi päätynyt Rasmus Hojlund on vaihtamassa lähteiden mukaan maisemaa. Itävallan liigassa pelaavan Sturm Grazin joukkueesta Serie A:han vuosi sitten siirtynyt Hojlund pelasi päättyneellä kaudella 32 Italian liigan ottelua.

20-vuotias keskushyökkääjä teki debyyttikaudellaan bergamolaisjoukkueen paidassa 9 liigamaalia. Otanta on tosin vielä pieni, mutta huomiota herättäneet otteet ovat aloittaneet jopa vertailun Manchester Cityn Erling Haalandiin.

Matka Haalandin saavutuksiin on luonnollisesti vielä pitkä, mutta lähteet kertovat, että miehet pelaavat ensi kaudella samassa sarjassa, saman kaupungin eri puolilla.

Atalantan ja Manchester Unitedin kerrotaan päässeen sopuun noin 72 miljoonan euron kaupoista, jonka myötä Hojlundin pelioikeudet siirtyvät englantilaisseuran haltuun.

Jättilupauksen tuore kontrahti on allekirjoitusta vaille valmis ja se pitää hänet Old Traffordilla seuraavien viiden vuoden ajan.

Jos tiedot pitävät paikkaansa, on Hojlundin hankinta Unitedilta valtava kaappaus. Joukkueesta on puuttunut korkean profiilin kärkipelaaja Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen.

Lähde: talkSPORT

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos