Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Manchester United kiinnostunut Liverpoolin entisestä maalitykistä!

Sadio Mane
AOP

Bayern Münchenin hyökkääjä, Sadio Mane, on huhujen mukaan lähellä seuran vaihtamista. Viime kesänä Liverpoolista saapunut senegalilainen on raportoidusti ainakin Manchester Unitedin hankintalistalla.

Sadio Manen elämä Bayern Münchenissä ei ole sujunut aivan toivotulla tavalla. Viime vuoden kesällä Valioliigan taakseen jättänyt supertähti oli alkukaudella hyvässä iskussa, mutta tämän jälkeen otteissa tapahtui selkeä notkahdus.

Manen peliaika on vähentynyt systemaattisesti ja paikka avauskokoonpanossa on kaikkea muuta kuin selvä. Senegalin maajoukkuemies on tehnyt rooliinsa nähden silti kelvolliset tehot, kun 24 bundesliigaottelun aikana on syntynyt 7 maalia ja viisi maalisyöttöä.

Miehen ympärillä on myrskynnyt heti Thomas Tuchelin astuttua päävalmentajan paikalle. Manelle mätkäistiin pelikielto ja sakot hänen lyötyään joukkuetoveriaan Leroy Sanea kaksikon välisen yhteenoton jälkeen.

Tämän jälkeen Manen ympärillä on vellonut runsaasti siirtohuhuja ja hänen uskotaan olevan valmis lähtemään kohti uusia haasteita. Mediassa liikkuvien huhujen mukaan ainakin Manchester United on kiinnostunut tarjoamaan senegalilaiselle sopimusta.

United etsii kuumeisesti uutta hyökkääjää ja Napolin asettama pyyntihinta Victor Osimhenista on osoittautumassa liian korkeaksi.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos