Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Inter Milan lähellä Italian maajoukkuemiehen hankintaa

Gianluca Scamacca
AOP

Gianluca Scamaccan ura West Hamissa on jäämässä yhden kauden mittaiseksi. Hiljattain kantautuneiden uutisten mukaan italialaiskärki on palaamassa kotimaahansa. Miestä huhuttiin aiemmin muun muassa AS Roman paitaan, mutta tilanne näyttää saaneen uuden käänteen.

Gialunca Scamaccasta odotettiin West Hamin uutta ykköshyökkääjää. 36 miljoonalla eurolla Lontooseen Italian Serie A:ssa pelaavasta Sassuolosta saapuneesta Scamaccasta povattiin Valioliigan seuraavaa maalitykkiä, mutta toisin on käynyt.

Hammers-luotsi, David Moyes luotti päättyneellä kaudella jääräpäisesti Michail Antonioon, vaikka jamaikalainen kadotti maalivireensä totaalisesti. Scamaccan vastuu jäi todella rajatuksi ja hänen on uutisoitu olevan pettynyt kohteluunsa.

Italian maajoukkuepelaajan kerrotaan kärsivän koti-ikävästä ja häntä ollaan viety siirtohuhuissa AS Roman väreihin. Ikuisessa kaupungissa syntynyt Scamacca antoi aiemmin myös siirron puolesta puhuvia kommentteja, mutta Fabrizio Romanon mukaan tilanne on muuttunut.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

Romano kirjoittaa, West Ham on pääsemässä yhteisymmärrykseen Inter Milanin kanssa noin 25 miljoonan euron arvoisista kaupoista ja pelaaja on näyttänyt siirrolle vihreää valoa. Romanon tietojen perusteella neuvottelut jatkuvat, mutta sovun uskotaan syntyvän lähipäivien aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos