Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Cristiano Ronaldo katuu siirtopäätöstään – Löytyykö Euroopasta vielä ottajia?

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldo katuu lähteiden mukaan siirtoaan Saudi-Arabian liigaan ja haluaa purkaa sopimuksensa. Portugalilaishyökkääjä ehti olla ilman seuraa hetken ennen siirtymistään Al- Nassriin joulukuussa.

Cristiano Ronaldo shokeerasi jalkapallomaailmaa joulukuussa, kun hän päätti jatkaa uraansa Saudi-Arabiassa ja siirtyi Al-Nassrin paitaan.

Entinen Real Madridin ja Juventuksen hyökkääjä oli lähtenyt Manchester Unitedista kuukautta aiemmin riitaannuttuaan joukkueen managerin, Erik ten Hagin, kanssa.

Surullisen kuuluisa Piers Morganille annettu haastattelu toimi lähtölaukauksena, jonka jälkeen Ronaldo oli vapaa itsemään itselleen uuden työnantajan.

Portugalilainen on ollut tehokkaalla pelipäällä Lähi-itään siirryttyään. Hän on tehnyt 17 ottelussa 13 maalia ja nostanut Saudi-Arabian liigan yleisömäärää räjähdysmäisesti saapumisensa jälkeen.

Tuoreiden huhujen mukaan portugalilaisässä on kuitenkin tullut katumapäälle ja hänen kerrotaan haaveilevan paluusta Eurooppaan.

Suunnitelma on kuitenkin erittäin paljon helpommin sanottu kuin tehty, sillä mies allekirjoitti saudiseuran kanssa jättimäisen 200 miljoonan euron sopimuksen. Seurajohto tuskin on kovinkaan halukas purkamaan kassamagneetin diiliä ilman riittävää syytä.

On myös kokonaan toinen asia, minkä verran ikääntyvälle ja kallispalkkaiselle supertähdelle riittäisi ottajia.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos