Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Chelsea ja Manchester City hierovat kauppoja – Keskikenttäpelaaja vaihtamassa maisemaa

Manchester City
Pixabay

Chelsea ja Manchester City ovat käynnistäneet alustavat neuvottelut Mateo Kovacicin siirtymisestä Etihadille.

Lontoolaisjoukkue Chelsean keskikenttäpelaaja, Mateo Kovacic, 29, on herättänyt kiinnostusta muissa seuroissa, kuten Bayern Münchenissä, mutta entinen Real Madrid-tähti haluaa siirtyä Valioliigan mestari Manchester Cityyn.

Kahden seuran välillä on käyty alustavia keskusteluja sopimuksesta, joten asia saattaa edetä pikaisella aikataululla. Siirtosummasta ei olla kuitenkaan vielä neuvoteltu. Kovacicin nykyistä sopimusta Stamford Bridgellä on jäljellä enää yksi vuosi.

Kroatian maajoukkuemies on pelannut 221 ottelua Chelsean paidassa sen jälkeen, kun hän liittyi seuraan lainasopimuksella Real Madridista elokuussa 2018.

Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen pysyvästä diilistä vuotta myöhemmin. Chelsea maksoi Kovacicista tuolloin 45 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Kovacic on voittanut Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja UEFA Super Cupin viiden Chelsea-vuotensa aikana.

Pep Guardiolan tiedetään ihailevan Kovacicin pelillisiä ominaisuuksia ja hänelle olisi varmasti käyttöä taivaansinisten ryhmityksessä.

Vakituista avauskokoonpanopaikkaa ei todennäköisesti kuitenkaan olisi tarjolla, mutta tilanne saattaa muuttua radikaalisti, jos Bernardo Silva tai Ilkay Gundogan jättävät seuran.

Lähde: The Athletic

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos