Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: AS Roma tavoittelee ManU:n menetettyä lupausta

Mason Greenwood
AOP

Kuten Uutisankka.com aiemmin kertoi, Manchester United päätti pitkän harkintajakson jälkeen purkaa Mason Greenwoodin työsopimuksen. Vakavista rikoksista epäillyn nuorukaisen seuraavasta työnantajasta ei ole vielä varmuutta, mutta AS Romaa pidetään yhtenä vaihtoehtona.

Tapaus Mason Greenwood. Englantilaisnuorukaista pidetään yhtenä ikäpolvensa lupaavimmista hyökkääjistä, mutta puolentoista vuoden takaiset tapahtumat ovat sotkeneet monen muun asian ohella myös hänen uransa.

United käynnisti oman tutkintansa vakavien rikosepäilyjen tultua julki ja päätti pitkän mietinnän jälkeen näyttää pelaajalle ovea siitäkin huolimatta, ettei Greenwoodia asetettu rikosoikeudelliseen vastuuseen teoistaan.

Unitedin juniorimyllyn läpikäynyt Greenwood on jatkamassa peliuraansa, mutta seuraavasta osoitteesta ei ole toistaiseksi tietoa. Englantilaista ollaan oltu viemässä huhujen mukaan muun muassa Saudi-Arabian liigassa pelaavaan Al-Ettifaqiin, mutta toistaiseksi asia ei ole edennyt.

Tuoreiden tietojen mukaan myös Serie A:n mahtiseuroihin lukeutuva AS Roma on halukas tarjoamaan ilman seuraa olevalle Greenwoodille sopimusta.

Roman valmentaja, Jose Mourinho työskenteli aiemmin Unitedin peräsimessä ja ylisti jo tuolloin pelaajan kykyjä maasta taivaisiin.

Tässä vaiheessa kaikki on vielä huhujen tasolla, mutta uran jatkaminen Britteinsaarten ulkopuolella saattaisi olla Greenwoodin kannalta viisainta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos