Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Arsenal virittelee shokkisiirtoa! – Vaihtaako belgialaistimantti maisemaa?

Amadou Onana
AOP

Valioliigan huippuseura Arsenal pyrkii lähteiden mukaan voittamaan kilpajuoksun Evertonia edustavan Amadou Onanan allekirjoituksesta. Belgialaispelaajan uskotaan olevan aikeissa vaihtaa seuraa tulevan kesän aikana.

Mikel Artetan luotsaama Arsenal pelaa jälleen vahvaa kautta. Viime kaudella nähdyt hienot otteet eivät ole jääneet yksittäiseksi tähdenlennoksi, vaan joukkue on tänäkin vuonna vakavasti otettava mestarikandidaatti.

Artetan luoma voimakkaasti hyökkäysorientoitunut pelitapa on tuottanut tulosta ja tällä hetkellä Gunners majailee pistetaulukon kolmannella sijalla. Piikkipaikkaa hallussaan pitävä Liverpool on viiden pisteen päässä, joten kaikki on vielä auki ennen kevään ratkaisukierroksia.

Vaikka Arsenalin katseet ovat tiukasti kuluvan kauden tavoitteissa, on myös ensi kauden pelaajiston suunnittelu täydessä vauhdissa. Pelaajavirta tulee luultavasti käymään molempiin suuntiin, mutta Tykkimiesten ei uskota olevan vaarassa menettää suurimpia tähtiään.

Yhtenä mahdollisena lisäyksenä pidetään Evertonin Amadou Onanaa. 90min kertoo, että Arsenal pyrkii voittamaan kilpajuoksun belgialaispelaajan allekirjoituksesta.

Onana on nostanut profiiliaan valtavasti tällä kaudella ja hänen uskotaan jättävän Goodison Parkin taakseen tulevan kesän jälkeen. Työnantaja ei ole kuitenkaan vaihtumassa ilman järisyttävää siirtokorvausta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos