Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: 50 miljoonaa ei riittänyt – ManU teki itsestään naurunalaisen

Evan Ferguson
AOP

Brightonin Evan Ferguson on noussut kaikessa hiljaisuudessa yhdeksi Valioliigan lupaavimmista hyökkääjistä. Tuoreiden raporttien mukaan Manchester United tavoitteli pelaajaa kesän siirtoikkunan aikana, mutta 50 miljoonan punnan tarjous lensi kaaressa roskakoriin.

Brightonia edustava Evan Ferguson on tehnyt näyttävän läpimurron huipputasolle. Vasta 18-vuotias keskushyökkääjä on pelannut viimeisen 12 kuukauden aikana yhteensä 34 ottelua Seagullsin paidassa, joiden aikana maaliverkko on heilunut kunnioitettavat 14 kertaa.

Tämän myötä pelaajan tulevaisuudella ollaan spekuloitu ahkerasti ja useampi valioliigaseura on osoittanut kiinnostusta Fergusonin allekirjoitusta kohtaan. Lähteiden mukaan Manchester United, joka päätyi lopulta hankkimaan Rasmus Hojlundin Atalantasta, oli yksi Fergusonin perässä olleista seuroista.

Unitedin kerrotaan jättäneen Fergusonista 50 miljoonan punnan tarjouksen, johon Amex Stadiumilla reagoitiin huumorilla.

Brightonin toimitusjohtaja, Paul Barber kommentoi Fergusonin tilannetta seuraavasti:

– Evanin kohdalla tilannetta arvioidaan seuraavan viiden vuoden sisällä. Tekninen johtoryhmä tarkkailee pelaajan kehitystä ja tekee lopulta päätöksen siitä tarvitseeko hän enemmän vastuuta ykkösjoukkueessa, lähetetäänkö hänet lainalle vai harkisemmeko hänen myymistään. Kyseessä on kollektiivinen päätös, jonka avainasemassa on pelaajan kehitys.

Lähde: ManchesterWorld

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos