Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Kylian Mbappen korvaaja? – PSG lähellä diiliä jättilupauksen kanssa!

Goncalo Ramos
AOP

Goncalo Ramos on lähteiden mukaan lähellä siirtymistä Paris Saint-Germainin väreihin. Lahjakas Portugalin maajoukkuemies nousi suuren yleisön tietoisuuteen viime vuonna pelatuissa Qatarin MM-kilpailuissa. Benficaa seurajoukkuetasolla edustava Ramos tulee raportoidusti vaihtamaan maisemaa jättimäisellä siirtosummalla.

Paris Saint-Germain valmistautuu Kylian Mbappen todennäköiseltä näyttävään lähtöön. Rankalaisseura on kartoittanut viime viikkojen ajan uutta hyökkääjää. Tähän mennessä etsintä ei ole tuottanut tulosta, mutta tuoreiden tietojen mukaan asiaa saattaa olla muuttumassa.

Benficaa edustava Goncalo Ramos on ollut pitkin kesää runsaan uutisoinnin kohteena ja hänen on uskottu vaihtavan maisemaa vielä tämän siirtoikkunan puitteissa.

Hyvin siirtoasioista yleensä perillä olevan Fabrizio Romanon mukaan Ramos on löytänyt PSG:stä itselleen työnantajan.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Romano kirjoittaa, että PSG on viimeistelemässä sopimusta pelaajan kanssa ja tässä vaiheessa jäljellä on enää pienten yksityiskohtien hiomista. Ramos on Romanon mukaan hyväksynyt vuoteen 2028 asti ulottuvan sopimuksen, jonka kokonaisarvo nousee 80 miljoonaan euroon lisäosineen. Diili on valmistumassa mahdollisesti vielä tämän viikon aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos