Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Kova väite: ManU-pakki syypäänä joukkuetoverin virheisiin? – ”Asettaa hänet vaikeuksiin”

Andre Onana, Manchester United.
AOP

Andre Onanan entinen joukkuetoveri Ryan Babel uskoo tietävänsä syyn maalivahdin vaikeuksille Manchester Unitedissa. Babel osoittaa syyttävän sormensa kohti Onanan joukkuetoveria, Harry Maguirea.

Andre Onanalla on ollut vaikea ensimmäinen kausi Old Traffordilla. Kamerunilaisvahti on esittänyt useita ällistyttäviä torjuntoja, joiden vastapainoksi on nähty karmaisevia virheitä.

United on voittanut tällä kaudella alle puolet liigaotteluistaan, ja se on 13 pistettä Mestarien liigan paikkojen ulkopuolella. Kärjessä porhaltava Arsenal on karannut jo 26 pisteen päähän, joten Manchesterin punaisella puolella on varmasti käännetty katseet osittain jo kohti ensi kautta.

Onana on saanut osakseen kritiikkiä ailahtelevista otteistaan. Miehen entinen joukkuetoveri Ajaxista, Ryan Babel kertoo, ettei kamerunilainen ole ollut oma itsensä sen jälkeen, kun hän saapui Unitediin.

– Tiedän, että Onana on paljon esillä tässä Unitedin joukkueessa, mutta näkemämme virheet johtuvat useiden asioiden yhdistelmästä, Babel kommentoi.

– Ajaxissa Onanalla oli edessään nelikko, joka oli uskomaton pallollisena. Jos Onana pelaa Harry Maguiren kanssa, se asettaa hänet heti vaikeuksiin.

– Hän joutuu pelaamaan puolustajien kanssa, jotka eivät ole valmiita ottamaan roolia tai tekemään oikeita juoksuja.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos