Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Konkaripuolustaja vastaa Mourinhon väitteisiin: ”Yksikään jalkapalloilija ei halua…”

José Mourinho
AOP

Yksi AS Roman pelaaja on kenties enemmän mielissään kuin muut Jose Mourinhon potkuista. Englantilaispuolustaja Chris Smalling, joka toipuu tällä hetkellä loukkaantumisesta, sai portugalilaistaktikolta aikaisemmin runsaasti rapaa niskaansa.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Jose Mourinhon kahden ja puolen vuoden mittainen työrupeama AS Roman peräsimessä tuli hiljattain päätökseensä. Portugalialaisen pestin tähtihetkeksi ikuisessa kaupungissa jäi viime vuonna irronnut Konferenssiliigan voitto, jonka lisäksi Roma ylsi myös Eurooppa-liigan finaaliin.

Peli ei kuitenkaan kulkenut tällä kaudella, joten Mourinholle näytettiin ovea.

Mielipiteitä jakava portugalilainen oli rakastettu hahmo Roman kannattajien keskuudessa, mutta kaikki joukkueen pelaajat eivät todennäköisesti ole kovinkaan pahoillaan tämän työsuhteen päättymisestä.

Chris Smalling, joka joutui aiemmin Mourinhon hampaisiin, julkaisi paljon kertovan päivityksen. Mourinhon mukaan Smalling ei halunnut laittaa itseään likoon joukkueensa puolesta, eikä suostunut pelaamaan pienimmänkään kivun kanssa.

– Haluan oikaista joitain minusta esittettyjä väitteitä. En ole ikinä suunnitellut, tai pyytänyt lähtöä seurasta. Elämässä on asioita, joihin ei voi vaikuttaa ja tämä loukkaantuminen on sellainen. Yksikään jalkapalloilija ei halua joutua seuraamaan pelejä sivusta ja kuntouttamaan itseään.

– Olen asettanut ja tulen aina asettamaan joukkuetovereideni tarpeet etusijalle, mutta ehdoton prioriteettini on varmistaa, että voin olla merkittävässä roolissa kauden loppupuolella ja tulevina kausina.

Lähde: Daily Mail

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos