Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Kolumbia kaatoi Brasilian Liverpool-hyökkääjän osumilla! – Real-tähti joutui jättämään pelin kesken

Kolumbia kaatoi Brasilian. Luis Diaz onnistui kahdesti.
AOP

Kolumbia otti maukkaan voiton Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa kaatamalla Brasilian lukemin 2-1. Kotijoukkueen voiton takuumiehenä hääri Luis Diaz, jolle ilta oli tunteikas. Brasilia sai tappion lisäksi huolenaiheita myös Vinicius Juniorin loukkaantumisen myötä.

Kaikki näytti sujuvan sinisessä peliasussa pelanneen Brasilian suunnitelmien mukaisesti, kun Gabriel Martinelli vei maansa johtoon ennen viiden minuutin täyttymistä. Vieraat pitivät palloa enemmän hallussaan, mutta Kolumbia väläytteli vaarallisuuttaan useaan otteeseen.

Brasilian taivas synkkeni ensimmäisen kerran vajaan puolen tunnin kohdalla, kun Vinicius Jr loukkasi itseään. Real Madridin supertähti putosi tuskissaan kentän pintaan ja joutui jättämään pelin kesken.

Tämän jälkeen vaakakuppi alkoi kallistumaan enemmän Kolumbialle. Isännät nousivat rinnalle Luis Diazin puskumaalilla, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vartin verran. Sama mies oli asialla vain muutamaa minuuttia myöhemmin ja Kolumbian juhlat olivat valmiina alkamaan.

Voitosta pääsi nauttimaan myös Liverpool-hyökkääjän isä, Luis Manuel Diaz, joka oli vasta hiljattain päästetty vapauteen jouduttuaan aseistetun kapinallisryhmän kaappaamaksi.

Ottelu päättyi Kolumbian 2-1 voittoon, jonka myötä maa nousi karsintojen kolmannelle sijalle. Viidentenä oleva Brasilia on suurissa ongelmissa ennen tulevaa Argentiina-kamppailua. Joukkue menetti edellisessä ottelussaan Neymarin, joten Vinicius Jr:n terveydentila herättää runsaasti huolta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos