Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Kohuhyökkääjän La Liga-debyytti antaa odottaa itseään: ”Meidän on oltava kärsivällisiä”

Mason Greenwood
AOP

Mason Greenwood karisti hiljattain Old Traffordin pölyt kannoiltaan, ainakin toistaiseksi. Kovista odotuksista huolimatta miehen debyytti Getafen paidassa saattaa venyä aiottua pidemmälle.

Manchester United teki lopulta odotetun ratkaisun ja lähetti Mason Greenwoodin muihin maisemiin. Nuorukaisella on silti olemassa takaportti valioliigapaluulle, sillä hänen pelioikeutensa ovat edelleen ManU:n hallussa.

Greenwoodia huhuttiin useampaan eri suuntaan, mutta lopulta ottaja löytyi La Ligasta. Viime kaudella Espanjan pääsarjan 15. sijalle päätynyt Getafe hankki englantilaishyökkääjän riveihinsä vajaan vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Greenwoodin on odotettu tekevän debyyttinsä lähiaikoina, mutta Getafen manageri, Jorge Bordalas laittaa joukkueen kannattajille jäitä hattuun.

– Greenwoodiin liittyy suuret ennakko-odotukset. Hän on ollut puolentoista vuoden ajan pelaamatta ja pysähdyksissä. Hän on sopeutumisvaiheessa ja hänen täytyy kuroa joukkuetoveriensa etumatkaa, Bordalas toteaa CaughtOffsiden mukaan.

– Meidän on oltava kärsivällisiä ja huolehdittava hänestä. Hän lähestyy päivä päivältä pelikuntoa ja kertoo meille, milloin hän kokee olevansa valmis. Me tiedämme minkälaisella potentiaalilla hänet on varustettu.

– Hänet on otettu avosylin vastaan pukuhuoneessa ja hänen joukkuetoverinsa auttavat häntä paljon, manageri päättää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos