Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Kävikö nyt pahasti? – Pep Guardiola kommentoi Haalandin vammaa!

Erling Haaland
AOP

Valioliigassa nähtiin lauantaina suhteellisen yksipuoliset maalitalkoot, kun Manchester City pyyhkäisi Bournemouthin yli selkein 6-1 lukemin. Erling Haalandin vamma on kuitenkin tuonut tummia pilviä Etihadin taivaalle. Citizensin manageri, Pep Guardiola kommentoi maalipyssyn tilannetta.

Manchester City vastaan Bournemouth. Valioliigan lauantain pelistä oli lupa odottaa suhteellisen yksipuolista näytöstä ja sellainen myös saatiin.

Kahden joukkueen välinen tasoero oli alusta asti nähtävillä vieraiden ollessa pakotettuja vetäytymään kuoreensa. City otti pelitapahtumat välittömästi hallintaansa ja rytmitti ottelun tempon mieleisekseen.

Avausjakso päättyi isäntien kolmen maalin johdossa Jeremy Dokun, Bernardo Silvan ja Manuel Akanjin merkattua nimensä maalintekijäsarakkeeseen.

Taivaansinisten pyörremyrskyi jatkui ottelun loppuun asti. Phil Foden, toistamiseen osunut Silva ja Nathan Ake jatkoivat toisella puoliajalla maalitehtailua. Luis Sinisterra iski välissä Bournemouthin ainokaisen.

Erling Haalandin loukkaantuminen on kuitenkin asia, joka huolettaa Citizensin leirissä. Haaland nilkutti puoliajalla stadionin uumeniin, eikä hän pelannut toisella puolikkaalla.

Pep Guardiola avasi pelin jälkeen hieman Haalandin tilannetta.

– Hän nyrjäytti nilkkansa. Emme halunneet riskeerata häntä, mutta hän palaa vahvuuteemme tiistaina tai sunnuntaina.

Lähde: Liverpool Echo

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos