Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Katso! Tehokaksikko Robert Taylor ja Lionel Messi jälleen tulessa

Robert Taylor hehkuttaa Lionel Messiä
AOP

Futismaailman sensaatioksi noussut tehokaksikko, Robert Taylor ja Lionel Messi, olivat jälleen pahanteossa, kun Inter Miami voitti Orlando Cityn Leagues cupin pudotuspeleissä 3–1.

Inter Miami eteni Leagues cupissa toiselle playoff-kierrokselle voittamalla Orlando Cityn viime yönä 3-1. Miamin viimeisimmissä otteluissa maalintekovastuuta kantanut kaksikko, Robert Taylor ja Lionel Messi, maalailivat otsikoita tälläkin kertaa.

Supertähti Messi iski ottelussa kaksi osumaa, joista, Huuhkajienkin paidasta tuttu, Taylor syötti toisen.

Heti ottelun alussa suomalainen antoi Messille täydellisesti ajoitetun syötön maalin eteen, jonka argentiinalainen otti taidokkaasti rinnalla haltuun ja viimeisteli verkon perukoille.

– Robert Taylor, nostan sinulle hattua. Olet pistänyt show’n pystyyn sen jälkeen, kun kaikkien aikojen paras saapui Fort Lauderdaleen, ottelun selostaja hehkutti.

Taylor on osunut jo kolmesti ja antanut kaksi maalisyöttöä sen jälkeen kun Messi saapui Miamiin kesällä. Suomalaisen molemmat syötöt ovat olleet Messin osumiin. Kaksikon yhteispeli onkin noussut otsikoihin ympäri maailman.

– Puhelin on pärissyt. Kaverit ovat myös viestitelleet paljon, ja aika paljon jengi on kysellyt Messi-paitojen perään. Seuraajia on tullut, mutta ei se hirveästi vaikuta normielämään, Taylor kertoi Messin vaikutuksesta MTV Urheilun haastattelussa vastikää.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos