Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Katso: Saksassa repesi täysi kaaos Leverkusenin mestaruuden myötä! – Tältä historiallinen hetki näytti

Bayer Leverkusen on Bundesliigan mestari
AOP

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen varmisti juuri Saksan Bundesliigan mestaruuden, murjomalla Werder Bremenin kotonaan maalein 5-0.

46. kauttaan Bundesliigassa pelaava Leverkusen ei ole koskaan aiemmin juhlinut mestaruutta, vaikka lähellä se onkin monesti käynyt. Ei siis ihmekään, että suuret tunteet olivat läsnä Leverkusenissa historiallisen mestaruuden varmistuttua.

Leverkusenin mestaruus oli käytännössä jo varma, mutta sille tarvittiin vielä viimeinen sinetti. Ensimmäisen puoliajan jälkeen edettiin vielä maltillisissa 1-0 lukemissa, mutta toisella jaksolla Leverkusen alkoi paukuttaa maaleja, eikä yleisö BayArenalta tahtonut malttaa odottaa päätösvihellystä.

Illan kolmesta viimeisestä osumasta vastasi Florian Wirtz. Saksalaistähden niittaaman 4-0 osuman jälkeen yleisö oli jo rynnätä kentälle juhlimaan. Pelaajat ja joukkueen manageri Xabi Alonso kehottivat kannattajia kuitenkin odottamaan vielä ja ottelun viimeiset kymmenen minuuttia saatin kutakuinkin loppuun saakka pelattua.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Punaiset soihdut paloivat ja sakea punainen savu peitti areenaa.

Wirtzin 90. minuutilla iskemän 5-0 osuman jälkeen kotiyleisöä ei ollut enää pidätteleminen, vaan punainen aalto vyöryi kentälle juhlimaan historiallista hetkeä.

Kenttä täyttyi nopeasti fanaattisista faneista. Järjestyksenvalvojat olivat tilanteeseen selvästi varautuneet ja pyrkivät jonkinnäköistä järjestystä kentälle saamaan. Valtava yleisömeri ja juhlivat kannattajat ottivat kuitenkin nopeasti koko kentän haltuunsa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos