Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Katso: Olisiko tästä pitänyt tuomita rangaistuspotku? – Jürgen Klopp raivona VAR-päätöksestä

Liverpool-manageri Jürgen Klopp oli eri mieltä tuomariston kanssa Valioliigassa
AOP

Erikoinen tuomaripäätös saattoi maksaa Liverpoolille äärimmäisen tärkeät pisteet Valioliigassa.

Valioliigan mestaruuskamppailu jatkuu äärimmäisen tiukkana, kun Liverpool ja Manchester City päätyivät pistejakoon eilisiltana Anfieldillä.

Paikkoja oli kummallakin joukkueella, mutta kenties Liverpoolilla jäi vielä enemmän jossiteltavaa 1-1 tasatuloksesta. Aivan ottelun lopussa nähtiin nimittäin kyseenalainen hetki, kun VAR-tuomaristo sivuutti selvältä rangaistuspotkulta vaikuttaneen tilanteen.

Cityn Jérémy Doku tavoitteli palloa vaarallisesti omassa boksissaan ja osui jalkapohja edellä suoran Liverpoolin Alexis Mac Allisterin rintaan. TV-kuvien mukaan VAR tuomaristo olisi tilannetta tarkastellut, mutta tarkastus oli muutamassa sekunnissa ohi, eikä Liverpool-manageri Jürgen Kloppin sekä punaisten fanien auttanut kuin jäädä hämmentyneinä ihmettelemään päätöstä.

– Se tilanne, missä vain kentällä, on 100 prosenttisesti rike ja keltainen kortti, Klopp tulitti ottelun jälkeen.

– Se on jokaisen jalkapallofanin mielestä rangaistuspotku, saksalaismanageri jatkoi.

Ottelun erotuomarin Michael Oliverin sekä VAR-tuomariston Stuart Attwellin päätös voi vielä maksaa Liverpoolille kauden lopussa äärettömän kalliisti, sillä nyt menetetyt kaksi pistettä voivat äärimmäisen tiukan mestaruustaiston kannalta olla lopulta jopa ratkaisevat.

Lopun päätös Kloppia tietysti harmitti, mutta mies myönsi myös, että Liverpool olisi voinut ratkaista pelin jo aikaisemminkin.

– Kyllä, olisin halunnut meidän käyttävän yhden luomistamme massiivisista mahdollisuuksista, ja kyllä, meillä oli onnea, kun Doku osui tolppaan [89. minuutilla], mutta pelasimme poikkeuksellisen jalkapallopelin, Klopp ylisti.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos