Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Katso: Historialliset mestaruusjuhlat Leverkusenissa! – Näin Lukas Hradecky juhli fanien kanssa

Lukas Hradecky nosti Bayer Levekusenin mestaruuspokaalin
AOP

Voittamaton Bayer Leverkusen pääsi nostamaan Bundesliigan mestaruuspokaalin Lukas Hradeckyn johdolla, kotiyleisönsä edessä lauantaina.

Bayer Leverkusen pääsi vihdoin nostamaan Bundesliigan mestaruuspokaalin, kun Saksan pääsarjan viimeisen kierroksen ottelut saatiin pelattua lauantaina. Leverkusen kaatoi viimeisessä ottelussaan Augsburgin maalein 2-1.

Mestaruuden Leverkusen varmisti jo viikkoja sitten, mutta mestaruuspokaalin nostoa se on joutunut vielä odottamaan. Tuo, koko joukkueen ja fanien odottama hetki, nähtiin lauantai-iltana BayAreenalla, kun Leverkusen pääsi viimeisen ottelunsa jälkeen mestaruuspokaalin nostamaan.

Kunnian sai luonnollisesti joukkueen suomalaiskippari Lukas Hradecky, joka räjäytti yleisön Leverkusenissa nostamalla pokaalin ilmaan.

Mestaruus on paitsi Leverkusenin 46-vuotisen Bundesliiga-historian ensimmäinen, mutta myös historiallinen tavalla jolla se saavutettiin. Xabi Alonson valmentama joukkue ei nimittäin hävinnyt koko kaudella ainuttakaan ottelua ja onkin Bundesliigan historian ensimmäinen voittamaton mestari.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos