Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Kaikkien aikojen paras hyökkääjä? – Haaland kirjoitti historian uusiksi Valioliigassa

Erling Haaland teki Valioliiga-historiaa
AOP

Erling Haaland saapui valtavan huomion saattelemana Valioliigaan kuluvan kauden alussa. Manchester Cityn tähtihyökkääjä on lunastanut kaikki odotukset ja osoittanut, ettei miehen hehkutus ollut tyhjää.

Norjalaistähti Erling Haaland on viihtynyt uutisotsikoissa koko kauden toinen toistaan upeampien pelisuoritusten vuoksi. Myöhään keskiviikkoiltana miehestä kirjoitettiin jälleen yksi otsikko: Haaland on uusi Valioliigan yhden kauden maalikuningas.

22-vuotias Haaland teki kautensa 35. osuman Cityn keskiviikon 3-0 voitossa West Hamissa. Norjalaisesta tuli samalla Valioliiga-historian eniten maaleja yhden kauden aikana iskenyt pelaaja.

– Tämä on erityinen ilta ja erityinen hetki. Olen todella onnellinen ja ylpeä, mies iloitsi ottelun jälkeen BBC Sportin mukaan.

– Tuntuu uskomattomalta ja olen todella onnellinen. Olen myös onnellinen kolmesta pisteestä – loppujen lopuksi vain sillä on merkitystä.

Norjalaistähden joukkuetoverit sekä City-valmentaja Pep Guardiola tekivät miehelle kunniakujan ottelun loppuvihellyksen jälkeen Etihadilla.

– Oli kivuliasta kun kaikki löivät minua selkään, mies vitsaili.

– En ole nähnyt sellaista aiemmin. Oli upea tunne tehdä se maali – niin kuin aina.

Haaland tuskin on kuitenkaan vielä valmis kautensa maalitehtailujen suhteen. Cityllä on vielä Valioliigassa viisi ottelua jäljellä ja lisäksi joukkue taistelee mestaruuksista vielä FA cupin finaalissa sekä Mestarien liigassa. Haalandin tehokkuus tiedettäessä, lienee turvallista olettaa, että norjalaiselta nähdään vielä lisää osumia tällä kaudella.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos