Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Kaikesta hiljaisuudesta Valioliigan mestarisuosikiksi? – ”Paljon voi vielä tapahtua”

Virgil van Dijk
AOP

Liverpool on näyttänyt tällä kaudella yhdeltä Manchester Cityn kovimmista haastajista. Redsin monivuotinen puolustuksen lukko Virgil van Dijk ei halua mennä asioiden edelle, mutta myöntää, että pokaalit ovat joukkueen ainoa tavoite.

Viime kaudella tuttuun tapaan Valioliigan mestaruutta juhlinut Manchester City on näyttänyt tälläkin sesongilla suhteellisen ylivertaiselta. Paria kauneusvirhettä lukuun ottamatta, siniset ovat jyränneet vakuuttavalla tyylillä voitosta voittoon.

Citizens pitää tällä hetkellä Valioliigan piikkipaikkaa hallussaan pisteen erolla Liverpooliin, kun sarjaa on takana 12 kierrosta. Hyvissä asemissa oleva Liverpool on petrannut viime kaudesta huomattavasti ja joukkuetta pidetään Cityn ohella yhtenä suurimmista mestarisuosikeista.

Poolin toppari, Virgil van Dijk kommentoi sunnuntaisen Brentford-pelin jälkeen joukkueensa mahdollisuuksia ja tavoitteita jäljellä olevan kauden ajaksi.

– Aivan kuin olisin katsonut alle 23-vuotiaiden joukkuetta. Meillä on kuitenkin laadukas ryhmä, eikä iällä ole merkitystä, jos olet tarpeeksi hyvä.

– Tarvitsemme kauden aikana onnea ja tasaisuutta, jonka lisäksi terveystilanteemme on säilyttävä hyvänä. Tähän mennessä asiat ovat menneet hyvin, mutta olemme vasta marraskuussa. Paljon voi vielä tapahtua, mutta aiomme taistella loppuun asti.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos