Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Juventus-ikoni vaihtaa maisemaa: ”Olen valmis ja innoissani”

Leonardo Bonucci
AOP

Italian maajoukkueen kapteeni ja Juventuksen monivuotinen puolustuksen lukko, Leonardo Bonucci on jatkamassa uraansa uusissa ympyröissä. Yksi kuluneen vuosikymmenen parhaista toppareista jatkaa uraansa Union Berlinin väreissä.

Leonardo Bonucci lukeutuu eittämättä nykyhistorian parhaimpien keskuspuolustajien joukkoon. Yhdessä legendaarisen Giorgio Chiellinin kanssa Juventuksen ja Italian maajoukkueen puolustuksen sydämen pitkään muodostanut Bonucci on urallaan uudessa tilanteessa.

Serie A:n suurimpien legendojen joukkoon lukeutuva italialainen toimi viime kaudella Juventuksen kapteenina, mutta hänet jätettiin tylysti ulos joukkueesta ennen kuluvan kauden alkua.

Bonuccin ympärillä on pyörinyt tämän jälkeen runsaasti siirtohuhuja ja häntä linkitettiin vahvasti muun muassa Sampdoriaan ja Lazioon. Miehen matka on kuitenkin jatkumassa Bundesliigassa pelaavassa Union Berlinissä.

– Olen keskittynyt tähän upeaan tilaisuuteen ja iloinen voidessani liittyä kovassa nosteessa olevaan seuraan. Olin vaikuttunut siitä innostuksesta, jonka tunsin puhuessani heidän kanssaan, Bonucci paljasti.

– Kaiken lisäksi seura pelaa Mestarien liigassa ja Bundesliiga on myös tärkeä sarja. Olen valmis ja innoissani.

Puolustaja kommentoi sai vastata kysymyksiin myös Juventuksen päätöksestä.

Se ei ollut minun valintani, italialainen totesi.

Lähde: Football-Italia

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos