Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Joko vihdoin, Harry Kane? – Bayern München lyönyt pöytään hurjan tarjouksen!

Harry Kane
AOP

Usva Harry Kanen tulevaisuuden ympärillä ei ole osoittanut edelleenkään hälvenemisen merkkejä. Englantilaistähti jatkaa edelleen Tottenham Hotspurin sopimuspelaajana, mutta tilanne saattaa olla muuttumassa tuoreimpien tietojen perusteella.

Kuten tavallista, Harry Kanen tulevaisuus on saanut runsaasti palstatilaa mediassa kesän siirtoikkunan aikana. Hiljattain 30-vuotta täyttyänyt valioliigaikoni on tehnyt lähtöä Tottenham Hotspur Stadiumilta jo useamman vuoden ajan, mutta syystä tai toisesta, ikinä ei ole tullut valmista.

Englannin maajoukkuekapteenia linkitettiin vahvasti Manchester Unitedin paitaan alkukesästä, mutta Red Devils luopui leikistä ja käänsi katseensa kohti Rasmus Hojlundia. Tämän jälkeen Kanen kintereillä on ollut etenkin Bayern München, vaikka myös Paris Saint-Germainin tiedetään tarkkailevan hänen tilannettaan.

Bayern on jättänyt Kanesta tiettävästi jo kaksi tarjousta kesän aikana, mutta Spurs on torpannut ehdotukset olankohautuksella. Sky Sportsille kantautuneiden uutisten perusteella Bayern on nyt jättänyt noin 100 miljoonan tarjouksen, jonka uskotaan tekevän tehtävänsä.

Munchenissä on kyllästytty Spursin vastahakoisuuteen ja viimeisin tarjous on jäämässä saksalaisten viimeiseksi. Pohjois-Lontoossa on nyt todellinen mietinnän paikka, sillä Kane on vaarassa jättää seuran ilmaiseksi ensi kesän aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos