Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Joko taas? – PSG:n stara tarttumassa saudiarabialaisjoukkueen tarjoukseen

Marco Verratti
AOP

Marco Verratti on todennäköisesti jättämässä PSG:n taakseen kuluvan siirtoikkunan puitteissa. 11 vuotta ranskalaisseuraa edustaneen Verrattin kintereillä on ollut tukku saudiarabialaisjoukkueita ja nyt uusi työnantaja vaikuttaa löytyneen.

Ranskan liigan mahtiseura on todennäköisesti menettämässä Kylian Mbappen tämän kesän siirtoikkunan aikana. Kun Lionel Messi ennätti jo vaihtaa maisemaa ja myös Neymarin jatko näyttää epävarmalta, on joukkueen pakka menossa toden teolla uusiksi.

Yhtenä potentiaalisena lähtijänä pidetään myös Marco Verrattia, joka joutui viime kaudella ranskalaisseuran fanien hampaisiin. Italotähden kerrotaan olevan valmis jatkamaan uraansa muualla ja viimeisten tietojen mukaan ottaja vaikutta löytyneen.

Asiantuntija, Fabrizio Romanon mukaan Verratti näyttää olevan tarttumassa Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Hilalin täkyyn.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

Romano kertoo, että Verratti haluaa siirtoa ja on hyväksynyt hänelle tarjotun kolmen vuoden kontrahdin. PSG ei ole toistaiseksi hyväksynyt pelaajastaan tarjottua 30 miljoonan euron siirtosummaa, mutta uusi tarjous tullaan näkemään pikaisella aikataululla.

Verratti on PSG:n nykymiehistön pisimpään palvellut jäsen, mutta hänelle ei uskota tarjoutuvan suurta vastuuta ensi kaudella.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos