Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Joko riitti? – Barcelonan kesähankinta haaveilee seurasiirrosta!

Ilkay Gundogan
AOP

Ilkay Gundogan matkasi FC Barcelonaan suurin odotuksin, mutta toistaiseksi saksalaiskonkari on tuskaillut pelinsä kanssa Katalonian auringon alla. Viimeisten raporttien mukaan mies on tullut katumapäälle siirtonsa suhteen ja suunnittelee jälleen maisemanvaihdosta.

Manchester Cityssä ikoniseen asemaan kohonnut Ilkay Gundogan tullaan muistamaan yhtenä taivaansinisten suurimmista kapteeneista. Gundoganilla oli valtava rooli Cityn pelaamisessa viime kaudella, jonka aikana joukkue saavutti kaiken mahdollisen, mitä seurajoukkuejalkapallossa voi käytännössä saavuttaa.

Kauden päätyttyä Gundogan päätti suunnata kohti uusia haasteita, vaikka hänet haluttiinkin pitää ensisijaisesti Etihadilla. Saksalaismaestro päätyi La Ligassa pelaavan FC Barcelonan väreihin ja hänet otettiin Camp Noulla avosylin vastaan.

Homma on kuitenkin jäänyt Kataloniassa piippuun, eikä Gundogan ole pystynyt ulosmittaamaan parasta osaamistaan Xavi Hernandezin alaisuudessa. Saksalaista on siirrelty useammalle eri pelipaikalle, mutta sopivaa roolia ei ole tuntunut löytyvän.

Gundogan kritisoi joukkueensa esitystä voimakkain sanankääntein muutama viikko sitten Real Madridille kärsityn tappion jälkeen. Tämän jälkeen hänen tulevaisuudellaan on spekuloitu runsaasti ja Football Espana väittää, että Gundogan haluaa vaihtaa seuraa.

Lähteiden mukaan turkkilaisia juuria omaava Gundogan haluaa pelata Galatasarayn paidassa ennen eläköitymistään ja on jo keskustellut seuran johtoportaan kanssa siirron mahdollisuudesta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos