Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Jättimäinen tarjous Mohamed Salahista! – Saudiarabialaisseura ei luovuta Liverpool-tähden suhteen

Al-Ittihad Mohamed Salahin kannoilla
AOP

Saudiarabialaisseura Al-Ittihad on iskenyt silmänsä Liverpoolin tähtihyökkääjään Mohamed Salahiin, eikä ole luovuttamassa miehen suhteen.

Al-Ittihad on nyt lähteiden mukaan lyönyt pöytään sellaisen tarjouksen, josta Liverpoolinkin olisi vaikea kieltäytyä. Seura on huhujen mukaan tarjonnut Liverpoolille suoraan siirrossa 100 miljoonaa puntaa sekä 50 miljoonaa vielä myöhemmin erinäisten ehtojen täyttyessä.

Salahille seura on valmis tarjoamaan posketonta 1,5 miljoonan viikkopalkkaa, mikä tekisi miehestä maailman koviten palkatun pelaajan.

Liverpool ei kuitenkaan lähteiden mukaan ole taipumassa Al-Ittihadin rahapussin edessä. Seura on jo pidempään toitottanut, ettei egyptiläinen ole myytävänä ja olisi nytkin saudiseuran tarjouksen suoraan hylännyt.

Euroopan sarjojen siirtoikkuna sulkeutuu tänään, mutta Saudi-Arabian siirtoikkuna on vielä noin viikon verran auki. Al-Ittihadin onkin uskottu lisäävän vielä lisää vettä myllyyn tavoitellessaan egyptiläistähteä ja tulossa saattaa olla vieläkin järisyttävämpi tarjous.

Tänä kesänä Liverpool on jo myynyt Saudi-Arabiaan keskikentältään Fabinhon sekä seuran pitkäaikaisen kapteenin Jordan Hendersonin. Myös Roberto Firmino päätyi vapaana agenttina saudiseuraan.

Salahin kohdalle seura näyttäisi kuitenkin vetävän rajan. Egyptiläinen on ollut Liverpoolin avauskokoonpanossa kauden jokaisessa kolmessa pelissä. Niissä Salah on iskenyt yhden maalin ja syöttänyt kaksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos