Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Järkyttävä välikohtaus! – Oman seuran fanit pahoinpitelivät Serie A:n brassitähden

Luan
AOP

Brasilian Serie A:ssa pelaavaa Cortinhiansia edustava Luan joutui tiistaina järkyttävän hyökkäyksen kohteeksi. Mies oli isännöimässä juhlia hotellin tiloissa, kun väkivaltainen kannattajajoukko saapui paikalle ja pahoinpiteli hänet. Corinthians julkaisi tiedotteen, jossa se tuomitsi tapahtuneet kovin sanoin.

Brasilia tunnetaan jalkapallohulluna maana, mutta mikään ei oikeuta hiljattain sattuneita tapahtumia. Maan pääsarjassa pelaava Corinthians on ollut tällä kaudella kaukana parhaista päivistään ja joukkueen pelit ovat menneet penkin alle.

Sãopaulolaisjoukkueen kannattajat ovat osoittaneet useita kertoja turhautumistaan, mutta tiistaina kaikki meni pahemman kerran yli. Corinthians-pelaaja Luan oli järjestämässä juhlia hotellilla, kun joukko vihaisia seuran faneja saapui paikalle.

Sopimuksensa viimeistä kautta pelaava Luan joutui väkijoukon pahoinpitelemäksi ja häntä vaadittiin lähtemään seurasta välittömästi uhkausten saattelemana. BBC julkaisi brasilialaisseuran tiedotteen, jossa se tuomitsi pelaajaansa kohdistuneen hyökkäyksen.

– Corinthians on ottanut surullisena ja pettyneenä vastaan tiedon siitä, että joukkueen niin kutsutut fanit pahoinpitelivät Luania.

– Uuden vastenmielisen väkivallanteon jälkeen Corinthians pahoittelee nykyistä suvaitsemattomuutta, joka hallitsee brasilialaista jalkapalloa. Mikään ei oikeuta urheilijaan kohdistunutta raukkamaista aggressiota.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos