Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Jälleen yksi valioliigatähti Saudi-Arabiaan? – ”Tämä ei ole ideaalitilanne”

Alexandar Mitrovic
AOP

Alexandar Mitrovicin tulevan kauden työnantaja on tässä vaiheessa täysin kysymysmerkki. Fulhamia tällä hetkellä edustava kärkipelaaja on asetettu sivuun joukkueen vahvuudesta. Lontoolaisjoukkueen manageri, Marco Silva myöntää, ettei tilanne ole tällä hetkellä paras mahdollinen.

Kesän siirtomarkkinat käyvät kuumana kuin hellan koukku ja spekulaatioita riittää lähestulkoon jokaisen eurooppalaisjoukkueen pelaajistoon liittyen. Poikkeus tässä ei ole myöskään Valioligassa pelaava Fulham, joka sijoittui viime kaudella Englannin pääsarjan kymmenennelle sijalle.

Lontoolaisjoukkueen serbikärki, Alexandar Mitrovic on ollut pitkin kesää siirtohuhujen kohteena ja häntä on linkitetty muun muassa Saudi-Arabian liigaan. Vuonna 2015 alunperin brittikentille siirtynyt Mitrovic on ollut viime vuosina yksi Cottagersin kantavista voimista, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että matka on jatkumassa muualla.

Siirtoasiantuntija Fabrizio Romanon mukaan Fulhamin manageri Marco Silva kommentoi Mitrovicin tilannetta seuraavasti:

– Tämä ei ole ideaalitilanne. Hän (Mitrovic) ei tule pelaamaan seuraavassa pelissämme, eikä hän harjoittele joukkueen mukana. Joskus kaikessa on kyse pelaajien henkilökohtaisista päätöksistä.

Romano kertoo myös, että Mitrovic on halukas siirtymään Al-Ahliin ja henkilökohtaisista ehdoista ollaan jo päästy sopuun.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos