Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Jälleen yksi pysti jaossa! Eurooppa-liigan finaali pelataan huomenna: ”Etu ei ole kummankaan puolella”

Jalkapallostadion
Pixabay

Eurooppa-liiga on edennyt finaalivaiheeseen ja jäljellä on kilpailun kaksi parasta joukkuetta. Sevilla-luotsi, Jose Luis Mendilibar uskoo, että AS Roma tulee tarjomaan kovimman mahdollisen haasteen.

Maanosan kakkoskilpailu Eurooppa-liiga pelataan tämän kauden osalta päätökseensä myöhään keskiviikkona. Loppuottelussa kohtaavat Sevilla ja AS Roma.

Espanjalaisryhmä on kilpailun historian menestyksekkäin joukkue kuudella mestaruudellaan, kun taas AS Romalla on tilillään kolme voittoa.

Sevillan La Liga-kausi oli todellinen mahalasku joukkueen jäätyä sarjan yhdenneksitoista. Andalusialaisille tarjoutuukin keskiviikkona loistava tilaisuus kasvojen pesuun.

Vastus ei ole kuitenkaan helpoimmasta päästä, jonka tietää myös valkopaitojen manageri, Jose Luis Mendilibar. Espanjalainen kehuu virkaveljensä, Jose Mourinhon, työtä Giallorossin puikoissa.

– Mourinhon joukkueita on todella vaikea päihittää ja siksi he ovat finaalissa. Etu ei ole kummankaan puolella. Se joukkue, joka tekee vähemmän virheitä tulee voittamaan.

– Meillä on selkeä pelisuunnitelma, jota emme aio muuttaa. Me tiedämme myös, miten vastustaja tulee pelaamaan.

– He ovat todella vahvoja puolustussuuntaan, eivätkä tarvitse montaa tilaisuutta maalintekoon. Heidän pelaamisestaan huokuu rauhallisuus ja heitä on vaikea horjuttaa.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos