Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Jälleen rukkaset? – Tähtivahdin ura ei ole jatkumassa Real Madridissa

David de Gea
AOP

David de Gean pitkään himoitseva siirto Real Madridiin on jäämässä toteutumatta. Viikonlopun aikana julki tulleet raportit paljastavat, ettei Carlo Ancelotti ole halukas tekemään sopimusta entisen ManU-tähden kanssa.

Atletico Madridista Manchester Unitediin yli vuosikymmen sitten siirtynyt David de Gea on uuden edessä. Espanjan maajoukkueen entinen ykkösvahti tällä hetkellä kokonaan ilman sopimusta ensi kaudeksi, jonka myötä hänen tulevaisuudestaan on esitetty erilaisia arvioita.

Espanjalaiskassarin uskotaan olevan aikeissa jatkaa uraansa, mutta seuraavasta työnantajasta ei ole vielä minkäänlaista tietoa. De Gea oli takavuosina vahvasti linkitettynä Real Madridiin, mutta seurat eivät ikinä saaneet kauppoja valmiiksi.

Madridin tiedetään etsivän uutta maalivahtia tämän siirtoikkunan aikana, sillä joukkueen ykkösmaalivahti, Thibaut Courtois, toipuu leikkauksesta. Belgialaisen uskotaan olevan poissa pelistä pitkän aikaa, jonka myötä de Geaa on huhuiltu valkopaitojen riveihin.

Old Traffordin taakseen jättäneen de Gean on uskottu olevan avoin Real-siirrolle, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että siirto on jälleen kerran jäämässä haaveeksi. Madridin kerrotaan harkitsevan muita vaihtoehtoja, eikä Carlo Ancelotti ole kiinnostunut de Gean palveluksista.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos