Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Jälleen nolo tappio Chelsealle – Fanit buuasivat omansa kentältä pois: “Meidän tulee syyttää itseämme”

Chelsea
Pixabay

Otsikoissa, ei niin mairittelevaan sävyyn alkukauden aikana esiintynyt, Chelsea on jälleen kovan kritiikin kohteena. Joukkue kärsi nolon tappion kotinurmellaan Valioliigassa Brentfordille ja tyytymättömyyden ilmaisivat median lisäksi sinisten omat fanit.

Ethan Pinnock ja Bryan Mbeumo viimeistelivät molemmat Stamford Bridgellä pallon sinisten verkkoon ja varmistivat Brentfordille 0-2 vierasvoiton. Voitolla Brentfordista tuli ensimmäinen joukkue Valioliigan historiassa, joka on pystynyt voittamaan kolme ensimmäistä vierailuaan Stamford Bridgellä.

Mauricio Pochettinon joukko piti ottelua hallussaan, mutta ei löytänyt tehoja hyökkäyspäässä. Chelsea ei saanut luotua riittävästi paikkoja ja toisaalta hukkasi ne muutamat hyvät paikat mitkä se sai rakennettua. Samaan aikaan Pochettinon miehistö antoi Brentfordin rankaista itseään huolimattomuudestaan.

Pochettinon ilme päätösvihellyksen soidessa kertoi karua kieltä Chelsean tämän hetken tilanteesta. Miehen kasvoilta paistoi pettymys, epäusko ja turhautuminen.

– Hallitsimme peliä, loimme paikkoja, eikä vastustaja päässyt puoliviivan yli. Mutta meidän tulee syyttää itseämme, sillä emme olleet riittävän tehokkaita, Pochettino päivitteli pelin jälkeen.

Suuri osa Chelsea-faneista jätti stadionin ennen pelin päättymistä ja ne jotka jäljellä päätösvihellyksen soidessa vielä olivat, lähettivät omansa pukukoppiin buuausten saattelemana.

Brentfort kuittasi voitolla Chelsean ohi sarjataulukossa kymmenen paremmalle puolelle, kun Chelsea puolestaan tipahti sijalle 11.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos