Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Jaap Stam lyttää Unitedin brassilaiturin: ”Hollannissa hänen oli helppo tehdä temppujaan”

Antony
AOP

Manchester Unitediin viime kesänä pitkään jatkuneen spekuloinnin jälkeen saapunut Antony on jäänyt Old Traffordilla kauas parhaastaan. Taitava brasilialainen ei ole avannut tällä kaudella vielä maalitiliään.

Ulos Mestarien liigasta tällä viikolla pullahtanut Manchester United on totisen paikan edessä viikonloppuna, kun vastaan asettuu kovassa iskussa oleva Liverpool. Red Devils on ollut viime viikkoina todella alavireinen, joten pelissä on vain yksi ennakkosuosikki.

Erik ten Hagin miehistöstä on nähdyn perusteella vaikea hakea onnistujia.

Yksi suurimmista pettymyksistä tällä kaudella on ollut Antony. Kentän ulkopuolisten ongelmien takia sivussa ollut brassi ei ole tositoimiin palattuaan pystynyt tuomaan tarvittavaa sytykettä joukkueensa hyökkäyspelaamiseen.

Unitedin entinen puolustaja Jaap Stam ei usko minkään muuttuvan Antonyn kohdalla.

– Mielestäni hän ei ole riittävän hyvä Unitedin vaatimalle tasolle. On normaalia, että pelaaja tuskailee siirron jälkeen pelinsä kanssa. Antonyn kohdalla en kuitenkaan tiedä, mitä hänen tulisi tehdä noustakseen sarjan parhaiden laitahyökkääjien joukkoon.

– Hän suoritui hyvin Hollannissa, mutta ei kuulunut liigan parhaiden pelaajien joukkoon. Ajax dominoi sarjaa, joten Hollannissa hänen oli helppo tehdä temppujaan.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos